09.06.2016

STOPOVER FINLAND MARKKINOI KIINASSA

Stopover Finlandin Kiinan b2blanseeraus käynnistettiin Visit Finlandin Kiina-roadshowlla Hongkongissa, Guangzhoussa, Shanghaissa, Pekingissä ja Chongqinissä.

TEKSTI Heli Mende/Visit Finland KUVA Dreamstime

Stopover Finland kiinnosti paljon kiinalaisia matkanjärjestäjiä ja online-matkatoimistoja. Neuvottelut isojen toimijoiden kanssa jatkuvat. Lisäksi Visit Finland järjesti kaksi lehdistötilaisuutta roadshown aikana: Stopover Finland -lehdistötilaisuus Shanghaissa roadshow- tilaisuuden yhteydessä ja Pekingissä Suomen suurlähettilään residenssissä Moi Helsinki -kick off -tilaisuuden yhteydessä.

STOPOVER FINLANDIN lanseeraus jatkuu kesän ja syksyn aikana Japanissa ja Etelä-Koreassa. Tavoitteena on toteuttaa kaikilla kohdemarkkinoilla yhteiskampanjat valittujen matkanjärjestäjien ja online-matkatoimistojen kanssa Stopover Finlandin omien digitaalisten markkinointiviestinnän toimenpiteiden lisäksi.

Kaikilla markkinoilla käynnistetään hakukonemarkkinointi ja sosiaalisen median viestintä. Stopover Finlandista on tehty pidempi menuvideo ja 11 lyhyttä teemavideota. Videot löytyvät Visit Finlandin kuvapankista ja videoita voi jakaa vapaasti. ˜

LISÄTIETOA STOPOVER FINLAND-TUOTTEISTA: visitfinland.com/stopover ja visitfinland.com/mystay

STOPOVER FINLAND PÄHKINÄNKUORESSA

  • ˜ pääkohdemarkkinat: Kiina, Japani, Etelä-Korea ˜
  • tuotteet yksittäismatkailijoille, erityisesti aasialaisille ˜
  • MyStayn stopover -tuoteosioon otetaan mukaan tuotteet jotka täyttävät kriteerit (katso kriteerit visitfinland.fi/ stopover)

Matkailusilmä

Matkailusilmä on Visit Finlandin sidosryhmä- ja asiakaslehti. Matkailusilmä kertoo matkailuelinkeinon kuulumisia, taustoittaa Visit Finlandin tutkimustietoa ja tutustuttaa lukijat alan vaikuttajiin ja yrittäjiin.

© VISIT FINLAND • Puhelin: 029 46 95650 • Postiosoite: PL 358, 00181 HELSINKI • Käyntiosoite: Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki • www.visitfinland.fi

ISSN-L 0355-5194

ISSN 0355-5194 (Painettu)
ISSN 2242-9859 (Verkkojulkaisu)